Rannan ruoppaus ammattitaitoisesti Taivassalossa ja Varsinais-Suomessa

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä
Marjunen & K:nit, palveluksessasi!

Taivassalolainen Marjunen & K:nit on vesirakentamisen ammattilainen. Teemme rantojen ruoppaustöitä Taivassalon, Uudenkaupungin ja Turun vesialueilla. Ruoppaamme kätevästi pitkäpuomisella ponttonikaivurilla tarvittavat vesialueet. Suoritamme myös louhimiset esimerkiksi laitureiden rakentamisen yhteydessä. Soita ja tilaa rannan ruoppaus!

Marjunen & K:nit ruoppaa ammattitaitoisesti

Aloitamme rantojen ruoppauksen käymällä paikan päällä tarkistamassa alueen. Ruoppaus vaatii huolellista suunnittelua, minkä takia työt kannattaa jättää ammattilaiselle. 


Ruoppaus on ilmoituksenvaraista toimintaa ja isompia alueita ruopatessa myös luvanvaraista. Lue lisää ruoppauksesta Ympäristöhallinnon verkkopalvelusta.

Samentumisen vuoksi ruoppaukset kannattaa mieluummin ajoittaa syksyyn tai keväälle. Ruopaten rannat ja sannat kuntoon!


Ota ajoissa yhteyttä ja tilaa osaava ruoppaaja suorittamaan työt. Ruoppaus on kannattavaa, sillä se tekee veneilyn ja uimisen miellyttävämmäksi. Vesialueet tulevat siten paremmin käyttöön ja haltuun.

Luonto lähellä sydäntämme

Luontoarvot ovat ensisijaisen tärkeitä yrityksellemme. Tilaisuuden tullen noudatamme aina luonnonmukaisia toimintatapoja. Rakennusprojekteissa ja kuljetuksissa pyrimme siihen, että luonto säilyisi ennallaan. Pyrimme siis kunnioittamaan ympäristöämme ja tekemään töillämme mahdollisimman vähän tuhoa. Arvioidessamme kohdetta huomioimme ympäristötekijät aina tapauskohtaisesti. 


Marjunen & K:nit toteuttaa rannan ruoppaus- ja louhintaprojekteja Taivassalossa, Uudessakaupungissa ja Turun saaristossa. Pyydä meiltä tarjous, kun rantapalstasi kaipaa kokeneen ammattilaisen kädenjälkeä!


Ota yhteyttä, ja sovitaan tapaaminen