Toteutamme merikuljetukset turvallisesti alueilla Taivassalo, Turku ja Uusikaupunki

Tutustu palveluihin ja soita
Marjunen & K:nit, palveluksessasi!

Taivassalolainen Marjunen & K:nit suorittaa merikuljetukset turvallisesti määränpäähänsä. Teemme merikuljetuksia Uudenkaupungin edustalta aina Turun saaristoon, Kustaviin, Korppooseen ja Paraisille.


Soita ja kysy lisää merikuljetuksesta!

Turvallisesti isommatkin lastit perille

Käytössämme on lautta, jolla kuljetamme isommatkin tavarakuljetukset aina 36 tonniin saakka. Viemme esimerkiksi työkoneet, puutavarat, multakuljetukset ja murskekuljetukset perille. 


Koska joustavuus on yksi tärkeimmistä periaatteistamme, otamme tilanteesi aina yksilöllisesti huomioon. Kuljetamme esimerkiksi mökkipaketit turvallisesti perille. Mökki- tai muuta talopakettia tilatessa kannattaa mainita, että kyseessä on merikuljetus, jotta tavarantoimittajat osaavat pakata tuotteet oikein.

Merille kulkuni käy!

Tee kulkusi turvalliseksi ja ota yhteyttä merikuljetuksen ammattilaiseen. Muista olla ajoissa yhteydessä, jotta esimerkiksi remontoinnin työnkulku on sujuvaa eivätkä työt seiso huonojen kuljetusmahdollisuuksien vuoksi.


Tarjoamme merikuljetuspalveluita laajalla alueella – aina Uudenkaupungin edustalta Turun saaristoon, Kustaviin, Korppooseen ja Paraisille saakka.

Ota yhteyttä, ja räätälöidään kuljetus