Laiturin rakentaminen kestävästi – Taivassalo, Turku, Uusikaupunki

Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä
Marjunen & K:nit, palveluksessasi!

Taivassalossa sijaitseva Marjunen & K:nit valmistaa laadukkaat ja kestävät laiturit itse. Toteutamme laituriunelmat asiakkaan toiveen mukaisesti. Käytämme turvallisia materiaaleja ja kestävää, kyllästettyä puutavaraa. Rakennamme laiturit Uudestakaupungista Turkuun, Paraisille ja sille välille.

Valmistamme laiturit asiakkaiden rantoihin sopiviksi mittatilaustyönä. Rakennamme huolellisesti niin isot kuin pienetkin laiturit. Tarvittaessa korjaamme laiturit entiseen loistoonsa tai laajennamme vanhaa laituria! Voimme myös ruopata ja louhia laiturin läheisyydessä.

Soita ja kysy lisää laiturin rakentamisesta!

Hyppää kesälaitumille laiturin kautta

Fiilistele kesää ja ota yhteyttä heti, jotta saat varmasti oman laiturin laineille ajoissa. Kun olet pyytänyt tarjouksen, Marjunen & K:nit tulee paikan päälle ja tarkastaa alueen ja tekee suunnitelmat sen mukaisesti. Toimitusaika riippuu hieman asiakkaan kohteen luonteesta ja sijainnista, mutta pyrimme valmistamaan laiturit nopeasti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kaipaako mökkisi järvi- tai merimaisema uutta laituria, jonka nokasta pulahtaa uimaan? Vai tarvitsetko kenties apua vanhan laiturin kunnostuksessa? Meiltä hoituvat olemassa olevan laiturirakennelman kunnostus sekä ihkauuden laiturin rakentaminen. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin tutustua palveluihimme ja pyytää tarjous. Yhdessä sovimme arviokäynnin, jonka perusteella muodostetaan urakan hinta. Palvelemme asiakkaitamme alueilla Taivassalo, Uusikaupunki ja Turun saaristo.

Ota yhteyttä, ja sovitaan tapaaminen

Yhteydenotto

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha